Förändring är kul!

Jag brukar inte skriva så mycket om mitt privatliv här, men jag gör ett undantag när det gäller vår nya gäststuga och bastu som vi ska bygga vid vår sommarstuga utanför Rättvik.

Vi har planerat detta bygge i flera år och nu blev det möjligt. Detta kommer uppta vår hela semester och med att trädgården också kommer förändras med bygget så kommer detta uppta säkert flera år för oss.

Hur som helst i helgen var Nissniss – Magnus med sin grävskopa och grävde för grunden.

Fantastisk effektiv maskin Magnus har. Först ”larvade” den sig uppför berget och sen grävde Magnus precis som vi ville ha det och la ut singel åt oss på platsen där vi nästa helg ska göra grunden. Detta blir ett ordentligt bygge som minsann inte står på lösan sand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *