Stugbygget fortsätter

I helgen har vi fortsatt på stugbygget med att grunden murades. Sonen kom upp och hjälpte oss med gjutningen och första raden av murstenen. Det var bra för jag är inte så mycket till hjälp i dessa sammanhang.

Jag fick hjälpa till med att bära murstenen från bilen till byggplatsen. Sen har jag sett till att de hade tillräckligt med vatten till cementen, samt skyfflat grus.

Idag söndag spöregnade det ända fram till kl. 13, vilket gjorde att vi blev ett antal timmar senare klar med grunden än vi räknat med. Jag passade på att klippa gräsmattan och städa inomhus medans mannen gjorde det sista på grunden klart.

Jag känner mig fortfarande helt bedrövad och bedövad av min vän Lottas plötsliga död. Men det har hjälpt till en del av att ha familjen nära i helgen och ha en hel del fysiskt jobb att genomföra. Men jag har svårt att förstå att inte Lotta med familj kommer hälsa på oss i stugan och nu när vi dessutom kommer att ha en gäststuga där de kunde bott hela familjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *