För Linda har tagit studenten

Nu har också Linda (min bonusdotter) tagit studenten från Europaskolan i Strängnäs. Linda är också ”vår yngsta”. Så nu kan vi hävda att vi har gjort vad vi kan för att ge alla fyra en bra start i livet.

Linda tar studenten 2010-06-01 ”Fy f-n va du är bra!”Linda med sin klass Företagarna vid Europaskolan i Strängnäs

Samtidigt som man är ohyggligt glad för ungdomarnas skull, att de nu börjar en ny era i sina liv, så är det också målgång för en annan lite. Det som nämligen inte är fixat nu måste de sannolikt fixa själva under resans gång.

Linda och Lindas mamma Anna-Lena


Linda och Lindas pappa Jan-Eric

Vi är samtidigt väldigt nöjda med Europaskolan i Strängnäs som vi vet gett alla ungdomarna en väldigt bra grundutbildning och rustat dem för högre studier. Min äldsta dotter ledde det till att klara en examen i politicial science från California State University.

Sambons äldsta dotter läser just nu ekonomi och management vid Stockholms Universitet och nu kommer Linda starkt som den yngsta.

Gratulerar Linda jag hoppas din sommar blir perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *