Vila i frid älskade vän!

Min vän Lotta begravdes i fredags. Lotta blev 43 år gammal. Vi träffades i slutet av 80-talet när jag bodde i Uppsala. Lotta kom in i mitt liv, inte som en stormvind, men som en orkan. Jag kan inte här skriva kort om Lotta och mitt liv tillsammans utan att det blir en hel bok. Men en sak kan jag beskriva som om min vän.

Lotta visste att vara människa och Lotta var en av de få människorna jag kunnat lita på!

Nu är mina tankar med din man och din son Lotta. För att återgälda all din tillit och tro på mig, så finns jag där för dom – om dom vill och behöver.

Vila i frid älskade vän och hälsa alla de andra nära och kära, både dina och mina som du nu träffar i all evigheters evighet.

Begravningen var jobbigare än vad jag trodde den skulle vara. Jag lider av sorg och en av de största förlusterna för mig någon gång. Men jag har en låttext i huvudet hela tiden som jag inte kan annat än återspela hela tiden i mitt huvud ” I had to keep on walking, keep on walking.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *