Midsommar 2010

Midsommar 2010 har varit väldigt positivt. Stugan kom i paket och vi firade midsommar vid Siljan. Sverige och Dalarna visade sig från sin bästa sida med bra väder, god mat och trevligt i glada vänners lag.

Men vi började allt med att ta mot gäststugan i paket. Det har väl aldrig varit så att en Schenker lastbil tagit sig in på lilla vägen in i skogen för att lasta av ett 2,5 ton paket med en gäststuga på 29 kvm i ett plockepinn-paket.

Traktorn lastar ut paketet

 

Som tur var hade vi beställt en traktor som orkade lyfta paketet och med lite styrhjälp kunde lägga paketet precis brevid stugan.

Med lite styrhjälp gick allt bra


Stugan på plats brevid grunden

Sen är jag ju ihop med Sveriges bästa byggare så när han väl sprättade paketet så byggde han färdigt trossbotten på en gång. Nu är det bara för oss att börja plocka med stugan och sätta ihop alltihopa nästa helg vi åker upp. Ja det ska till lite isolering mm men till semestern kan vi säkert vara så färdiga att vi kan börja måla dörrar och fönster.

Det var ju några år sen JanE spikade – men roligt var det enligt JanE själv

Fint kommer det att bli – och alla måtten stämde dessutom. Ja, jag sa ju det – jag är ju ihop med Sveriges – kanske världens bästa byggare. Dessutom är han bra på att dansa också, men det är en annan historia. En mycket trevlig midsommar har det i alla fall fall varit på flera sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *