Classic Car Week 2010

Denna vecka är det Classic Car Week i Rättvik som det alltid är v 31. Rättvik har ca 7 000 medborgare men under CCW-veckan passerar i det närmaste 60 000 människor den lilla orten. Det blir rena metropolen och de sitter i sina tältstolar utefter stråken och tittar på bilarna fram till småtimmarna oftast. Naturligtvis var vi där och tittade på ”cruisingen” som genomförs varje tisdag.

Vi hade placerat oss strategisk och centralt mitt emot kommunhuset i Rättvik

I karavan åker de hela natten i sina rariteter.

Har man ingen egen bil kan man ju alltid lifta

Sen mitt i allt så kom centerkvinnorna i overaller som det stod I Love Rut i rosa på ryggarna, samt att de hade rosa hinkar och rosa diskhanskar och kampanjade under cruisingen. Naturligtvis var jag tvungen att foto dom och tycka att det var en rolig kampanj de genomförde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *