Kreativt

I Aftonbladet bilaga Wendela, läser jag att det i morgon ska lanseras en ny dejtingsajt – för otrogna.

Otroligt kreativt och nästan i paritet med butlerförslaget. Nu slipper ju alla stressade yrkesarbetande den oerhört krävande ansträngningen att smussla med sina arbetskamrater, ragga på krogen eller bland vännerna. Det är bara att gå in på sajten, lägga in sin profil och sen börja leta efter likasinnade. Dessutom kommer sajten garantera fullständig anonymitet. Detta för att din andra hälft inte ska kunna leta upp dig på sajten får man hoppas.

Otroligt kreativt får jag medge. Det enda som man kan börja oroa sig för är om samhället nu också måste skärpa till sexköpslagen ytterligare. Ja, hur ska samhället hantera skyddet mot kvinnor om männen dessutom kan få tillgång till att ligga helt gratis. Eller ännu värre – se till att det inte snackas pengar och förekommer några ekonomiska transaktioner mellan de vuxna människorna som valt att vara otrogna, t ex att den ena betalar för ett hotellrum. Ni får se till att ni betalar hälften var så är det jämställt åtminstone.

Sen får vi inte glömma bort skyddet för kvinnor också, som t ex att kvinnor genom otroheten är utsatta för mäns övergrepp om de väljer att träffa en man, som de inte lever tillsammans med eller har någon annan relation till. Dessa kvinnor är säkert traumatiserade på något sätt, har säkert varit utsatt för övergrepp i någon form och är utsatta för mäns våld i samhället. Det kan behöva startas organisationer som räddar dessa kvinnor från mäns våld helt klart.

Nä nu gäller det för samhället att vässa sig ordentligt för att beivra den omoral som denna sajt kommer orsaka framöver.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *