Alla vill ha utveckling men ingen vill ha förändring

Jag fortsätter i spåren kring (S) kommande ledarbyte. För nu tycker Aftonbladet att det verkar vända för (S) utan att de har en ny ledare. (S) gick nämligen framåt i den senaste opinionsmätningen med 0,4 procentenheter. Vän av ordning undrar verkligen om 0,4 procentenheter kan betraktas som en vändning, men det är klart tidningar väljer väl själv vilka rubriker de ska sätta på sina nyheter.

Viktor report menar också att (S) har haft en ledare som figurerat väldigt mycket i medierna de senaste dagarna och veckorna. Nämligen Olof Palme.

I ryktena om att valberedningen söker en ny Palme så spekulerar högerspöket hos Tokmoderaten att myten Palme blivit större än politikern Palme. Det är ju inte annat än att man kan tycka att det gamla talesättet mycket väl stämmer in på de gamla Socialdemokraterna. Ja ni vet det där som handlar om att…

Alla vill ha utveckling men ingen vill ha förändring

Idag är det 25 år sedan Olof Palme mördades. Men jag tänker mer på min mormor som skulle ha fyllt 97 år idag om hon levat och som var väldigt betydelsefull i mitt liv. Min mormor var verkligen den sanna radikalen som stod upp för hederlighet och vad som är rätt och riktigt. Hon var smart dessutom. Jag är dessutom döpt efter min mormor i förstanamn, som alla andra kvinnor och flickor i släkten.

Så grattis på namnsdagen alla ni som fått namnet Maria!

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *