Nu är vi på gång igen på smultronstället

Vi har just nu en veckas ledigt och denna tillbringar vi på landet för att bygga färdigt gäststugan som vi påbörjade förra året.

Vi lämnade Stockholm fullastade minst sagt, men det var värt det hela efter en lång vinter och möts av ett Dalarna som visar upp sig från sin allra bästa sida. Jag brukar få uppleva våren två gånger varje år, en i Stockholm och en i Dalarna som är lite senare med våren. Som man kan se ligger isen kvar på tjärnen här ännu.

Men man kan också passa på att ta lite lugn och ro i det vackra vädret och njuta av en god middag på den vindstilla altanen. Jag brukar vara rätt trött på grillat efter några månader i stugan. Men så här på våren är det härligt med grillmat igen.

Men som sagt nu är vi igång igen med byggandet. Man började med att göra färdigt altanen medan jag har lackat över kvistar på cirka 40 kvm panel som vi ska sätta i taket i gäststugan efter det att altanen är klar.

Nu håller jag på att tvätta tak och väggar i storstugan. Jag ska nämligen rusta stora rummet i stugan också då detta inte är gjort på 15 år.

Intressant?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *