Det är väldigt mojigt!

Men vad vi har jobbat på landet hela veckan och vad tiden har gått fort. Jag har verkligen inte haft tid med något annat alls än att förbereda målningen i stora rummet, tvätta rent, maskera och sen måla, måla, måla och måla. Beröm fick jag av både kärleken och svärfar när det var klart i alla fall.


Kärleken har hållit på med sitt och det var kanske tur det för jag är så fokuserad när jag arbetar med händerna och vill göra fint att jag nästan inte är kontaktbar utan bara fokuserad. Sonen kom upp och hjälpte till med det sista. Det blev det väldigt fint.

Vi hann dock med att elda upp lite skrot ändå och dotter och kärleken var brandvakter medans jag återställde, putsade fönster och städade i stugan. I kväll ska vi fira påsk med resterande döttrar + sambos och för första gången på hela veckan ska jag koppla av och njuta av allt vi gjort under veckan.

Nu fortsätter arbetet med att inreda lilla stugan också och dona med trädgården så att den blir klar till årets fest i sommar – kärlekens 50 årsfest.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *