Rädda junior!

Aftonbladet har verkligen lagt sig till med pingvin imagen sen Håkan Juholt tillträdde som ny partiledare för det gamla arbetarpartiet Social Demokraterna. Idag rapporterar de t o m om en kejsarpingvin som gått vilse och som istället för hamna i Antarktis dök upp på en strand i Nya Zeeland.

Idag rapporterar dessutom SVD om att Håkan Juholt gör helt om igen efter en påringning från LO. Denna gång handlar det om arbetskraftinvandringen och är nu Håkan Juholts fjärde bakslag när det gäller politiska initiativ.

Mitt förslag till Håkan Juholt är därför att nu har du verkligen chansen att göra en riktig insats i livet. Glöm allt var barnfattigdom, utförsäkrade och elände är för det klarar du inte av att åtgärda. Se till att rädda livet på Kejsarpingvinen som gått vilse och använd skattebetalarnas pengar till förmån för en räddningsaktion av gigantiska mått och se till att pingvinen kommer hem igen. Då räddar du dessutom ansiktet på dig själv i Libyen frågan och slipper bli anklagad för att kriga mot fåglar. Du räddar ju en av de finaste arterna i din tankevärld.

Som tack tycker jag att vi namnger pingvinen som helt klart måste få heta JUHOLT JUNIOR.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *