Årets Pride

Nu är semestern slut och jag har börjat jobba igen och det gör jag som alltid genom att tillsammans med Öppna Moderater – (M)s HBT-nätverk – vara deltagande i Stockholms Pride under hela veckan.

För mig är det självklart att jag som aktiv i (M) också är medlem i Öppna Moderater för att försöka påverka och att sätta fokus på HBT-personers livssituation och rättigheter. I år är det kanske viktigare än tidigare att få visa mitt engagemang för ett samhälle som präglas av mångfald, likabehandling och individens rätt. Det handlar om respekt för människans lika värde, demokrati och öppenhet.

Temat för årets Pride är Öppenhet. Detta innebär att Pride har flyttat till Kungsträdgården och det är fri entré till festivalområdet.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *