Junior får äntligen komma hem

Jag har tidigare rapporterat om Pingvinen som råkade simma 320 mil fel och istället för att hamna på Antarktis hamnade på en strand i Nya Zeeland. Världen döpte pingvinen till Happy Feet men jag döpte den till Juholt Junior då jag uppfattat att pingviner har stor betydelse för (S) nya partiordförande Håkan Juholt.

Nu rapporterar Aftonbladet att ett forskningsfartyg ska ta med sig Junior hem igen. Som tur är har de satt en GPS sändare på Juniors rygg så vi alla kan följa att han verkligen simmar rätt igen. Men kanske vill han inte hem igen till det kalla pingvin samhälle som han lämnade. För de verkar ju inte vara direkt snälla mot varandra.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *