Nu har jag gift mig!

I går gifte jag mig med min älskade Jan-Eric! Det var ett helt fantastiskt litet bröllop i Stockholms stadshus i strålande solsken. Birgitta Holm min gode vän och hennes sambo var våra vittnen och förutom våra barn så deltog våra närmaste vänner på den lilla festen efteråt.

Vi har planerat det här bröllopet några år faktiskt men det har inte blivit av tidigare. Jag kommer att behålla mitt eget efternamn och inte ens lägga till min mans efternamn. Min man behåller också sitt efternamn sen tidigare.  Med facit i hand så blev det en helt fantastisk dag! Tack till vår familj och våra vänner för att ni bidrog till att göra dagen till en av de bästa i mitt liv.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *