Min nya köksträdgård!

Under den långlediga helgen hann vi också med att anlägga en ny köksträdgård. Nu vill jag knappt åka till storstan igen.

Jag var till trädgårdsmässan i Rättvik som genomfördes i helgen och köpte sättpotatis och några kryddörter. Så nu har jag satt potatisen och planterat, samt sått Dill, Persilja, Purjolök, Sallad, Morötter och Rädisa,  Sen kommer kryddorna o tomaterna  som jag drivit upp hemma att sättas nästa gång vi åker till landet!

Intressant?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Landet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>