Lyckligt lottad!

I helgen har vi varit på landet för att ordna med de blommor som jag i veckan köpte på Ulriksdals Slottsträdgård i Solna. Först blev jag lite ledsen när vi kom dit för det visade sig att förra helgen gick hårt åt mina blommor som jag planterat i krukorna. Däremot hade det som planterats i köksträdgården klarat sig bra. Jag bestämde mig ändå för att ge blommorna i krukorna en chans att repa sig. Vi får väl se om det fungerar.

Jag hade köpt 2 nya Flammentanz klätterrosor som jag skulle plantera vid husväggen. Men först skulle jag gräva ut och gjuta en ram runt rosrabatterna. Det är ju rätt bergigt på landet och de klätterrosor som jag planterat där tidigare utan att gräva en riktig rabatt gillade inte läget riktigt.

Jag tyckte det blev rätt bra när det blev färdigt.

Men vi hade också tid att njuta av lugnet med att bada tunna på lördagskvällen. Det var en otroligt vacker kväll. Jag förstår att jag aldrig vill åka hem till Stockholm när väl söndagen kommer. Jag är rätt lyckligt lottad som har denna vackra plats att bara njuta av.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *