Jag semesterlunkar på!

Det är otroligt vad fort man kan komma in i semesterlunken. För det har jag nämligen gjort. Politik intresserar mig inget alls just nu och det jag tar del av det jag läser om på momsbloggen och Thomas Böhlmark. Annars är det väl mest twitter som larmar om det som händer i Syrien, att Juholt har blivit lurad av Löfven och om den där Rausings död. Kanske behövde jag denna paus just nu? Jag är också otroligt tacksam över att bo och verka i detta land för då kan man alltid gnälla på vädret som inte alls har varit bra under de veckor vi varit här på landet i Dalarna.

Hur som helst i kväll är vi Orsa och ska delta i deras yra och bo på hotell en natt. Här i Dalarna har några orter lagt beslag på en dag i veckan som de har lite extra roligt med mat, dans och uppträdanden på. I Rättvik är det tisdagskul i Orsa onsdagar med Orsayran och i Leksand den soliga torsdagen. I morgon ska vi åka vidare till Malung och dansa lite under deras dansbandsvecka.

 

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *