Gasellgalan 2012

Ikväll har jag deltagit i årets Gasellgala som arrangeras varje år av Dagens industri. Det var väldigt inspirerande och en riktig vitamininjektion för mig. Det stärkte mig minst sagt. Gästerna som var där gick inte av för hackor heller eller vad sägs om Petter Stordalen, Nordic Choice Hotel, Richard Berfort, VD Max hamburgare, Dan Olofsson, IT-entreprenör och ägare till Danir och Josefine Olsson, grundare till modeföretaget Greta som etablerat sig i Kina.

Förutom att dela ut pris och diplom till årets gasellföretag i Stockholm och Uppsala län, delades priser och diplom ut till årets maratongasell och årets digitala gasell. Dessutom delade Prins Carl Philip ut priset till årets Supergasell, som i år blev Proactive Gaming.

Förutom det har jag idag letat i källaren efter matnyttiga böcker och hittade där Stefan Einhorns Konsten att vara snäll. Jag hade glömt bort hur bra jag tyckte boken var första gången jag läste den. Tror jag ska köpa upp ett gäng och ge bort i julklapp.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

One thought on “Gasellgalan 2012

  • 4 december, 2012 at 14:13
    Permalink

    Det finns ex på Gasell företag som varit både luftslott och dåliga arbetsgivare.
    Sen glömde du nämna att Blondinbella var där…

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *