Vissa förnekar sig aldrig!

Det har funnit mycket politiskt att skriva om på sistone. Men jag har inte haft ork med detta. Jag har gått igenom många förluster i mitt liv, men förlusten av min vän Birgitta har tagit hårt på mig. En präst sa en gång att hur man tar ett dödsfall beror många gånger på vilken relation man hade till den som avled. Man kan aldrig förutspå det hela. Jag vet ju att jag kommer igen men i dagarna när hennes son tagit studenten har det varit svårt. Jag vill så gärna att han ska känna att vi är där för hans skull och inte Birgittas. Jag hoppas han är medveten om att jag ville vara där för hans skull oavsett omständigheter.

Men mitt i all personlig sorg jag har just nu visar vissa en osmaklighet utan dess like. Hur kan vara intressant att outa någon som själv inte valt ett kändisskap på detta viset och en person som antagligen har en personlig sorg som är långvarig. Osmakligt är det.

Intressant?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *