Nu öppnar jag – Ett annat sortiment!

IQUL2760

Denna helg öppnar jag ateljén för var och en som känner att de vill ta del av lite alster i betong. Ateljén heter Ett annat sortiment. Adressen är Bergslagsvägen 41 i Bromma. Du går ner en trappa från just Bergslagsvägen. Jag öppnar den lite smått för att fortsätta utveckla under december. Min tanke är att du också ska kunna komma in och göra beställningar som egna avtryck på betongen. Det kan t ex handla om att göra avtryck från dina egna bilder eller foton. Det  är bara fantasin och formarna som sätter gränser för vad som kan skapas i betong.

Under december kommer jag ha ateljén öppen

Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag 10-15

Den 21-23 december 10-18
Julafton 10-14

Jag kommer jag också ta in lite andra produkter för försäljning i ateljén, som har med mat och fest att göra. Hela mitt skapande handlar om måltiden vid årstidsfesterna. Jag älskar dessa fester och jag själv bjuder gärna in till fest på vårt lantställe. Jag har så många idéer när det gäller små gemytliga fester. Jag saknar framför allt lite roligare saker för våra sommarfester som tallrikar och glas, dukar mm. Allt detta kommer jag kunna delge er efter hand.

Jag bjuder på glögg och pepparkakor i helgen för er som besöker mig. Så kom och fira första advent med mig.

Varmt Välkomna!

 

 

Intressant? 

One thought on “Nu öppnar jag – Ett annat sortiment!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *