Jag orkar inte med er!!!!

Den 21 augusti skrev jag ett blogginlägg med rubriken Nomineringstider =avskrädestider. Den 23 augusti briserade partiet och krävde AKBs avgång. Många är de som skrivit om orsakerna till att AKB tvingades bort. Själv har jag full koll på vad det handlar om. Nomineringstider i partiet= avskrädestider.

Några mediokra män som styr i Täby, Solna och Danderyd skyller sina egna tillkortakommande – och fakta om att de förlorade väljare redan 2014 – på AKB. Det i konspiration med en viss falang i partiet, som är rädda för att de inte kommer kunna göra sig gällande i valet 2018, och därför kommer bli av med sina uppdrag i valet. Jag återkommer till konspirationen längre ner.

I våras pratade vi om detta att kandidera i valet 2018. Jag gjorde klart för mina egna i den stadsdelsnämnd som jag idag sitter i att jag inte kommer kandidera till något val i valet 18. De mina frågade mig varför? Jag svarade bara med en mening. JAG ORKAR F@N INTE MED ER!

Den 23 augusti skrev jag så mitt blogginlägg muffieringen av partiet är dess fall. Det är detta allt handlar om i partiet just nu och som Johnny Magnusson – väldigt mycket trotjänare i partiet – ger mig mycket stöd i.

Det är så det är. Stockholmsmuf falangstrider har letat sig in i riksdagen. Det får vi nu alla genomlida och tillsättande av en ny partiordförande kommer prägla det hela, hela vägen fram till ny partiordförande. Eftersom val av partiordförande sker i slutna rum, kommer sannolikt inte valberedningen välja någon annan kandidat än de som presenterats i media och där kommer sannolikt Ulf Kristersson väljas. (partiet kommer aldrig våga välja en ny kvinna). Då kommer ena falangen av MUFFARE bli besvikna och fortsätta att intervenera – det för att de ska få rätt helt enkelt – och för att de är rädda att mista sina uppdrag. (men klipp er – eller raka skallen och skaffa er ett jobb!)

Att moderater i landet inte har fattar att allt handlar om en mufstrid som letat sig in i partiet och i riksdagen är bara för sorgligt. Men som jag också skrivit i min ilska över att landet drev bort AKB, en fullträff till statsministerkandidat. Den dagen moderater i landet vinner val i kommuner och landsting – den dan tycker jag de kan ha synpunkter på kvinnor som är dugliga – Ni som har en så dålig karisma och handlingskraft att ni för evigt är dömda till opposition. Den dagen ni vinner val ska jag ta ert omdöme som viktigt.

Vi som lever i Stockholm och har sett verkningarna av denna falangstrid säger bara (tröttsamt)

VI ORKAR INTE MED ER (Väx upp och skaffa er ett jobb era bortskämda snorungar)

Ps. Om man väljer Odenberg till ny partiordförande, kommer ingen kvinna i 30-40 årsåldern rösta på moderaterna. Han är säkert jättebra. Men moderaterna behöver kvinnor i 30-40 årsåldern också. (jag har liten tilltro till valberedningen faktiskt) DS

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

8 thoughts on “Jag orkar inte med er!!!!

 • 28 augusti, 2017 at 06:01
  Permalink

  Varför i hela friden skulle inte kvinnor 30-40 år rösta på M med Odenberg om det stämmer att han är jättebra? Jag tar det som en förolämpning faktiskt, att jag skulle rösta efter kön och inte åsikter/handlingar/kompetens.

  Reply
  • 28 augusti, 2017 at 08:26
   Permalink

   Förolämpning? Hur kan det vara en förolämpning hur du röstar?

   Reply
 • 28 augusti, 2017 at 13:12
  Permalink

  In med Hanif Bali, så blir de drag under galoscherna!

  Reply
  • 29 augusti, 2017 at 19:38
   Permalink

   Det tror jag inte. Vi skulle inte få annat än att släcka bränder från vänstertrollen på twitter, fejjan och instagram.

   Reply
   • 30 augusti, 2017 at 09:15
    Permalink

    Man kanske får ge honom ett filter i form av någon som skriver åt honom så det inte blir Trump-tweets hela tiden.

    Fast helt ärligt, det behövs en partiledare med råg i ryggen, lite bufflig och som vågar stå upp för sina åsikter även i full storm. De växer inte på träd i något parti idag tyvärr.

    Odenberg, Svantesson och Kristersson är av Reinfeldt eran, man borde kapa längre ner och plocka upp någon som inte kan förknippas med Reinfeldt. Då tror jag förtroendet kan komma tillbaka. Sen gör man med SD som man gör med S, använd dem när det gynnar partiets politik, argumentera emot när det inte gör det, det blir också mer ärligt.

    Reply
    • 30 augusti, 2017 at 09:31
     Permalink

     Jag tror också att de som nu diskuteras mest står i för i en nära relation till Reinfeldt och dennes tid. Mitt förslag är att ta någon utanför Stockholm, som inte är för färgad av de förödande falangstriderna här. Dessa sträcker sig utanför staden och lämnar ingen oberörd. Vi som inte gillar denna strid är oerhört trötta på dem som älskar den.

     Reply
     • 30 augusti, 2017 at 13:58
      Permalink

      Finn Bengtsson är ju ett alternativ som Anybody lyfte fram.

      Såg Odenberg i morse på TV4, NEJ, inte den mannen! Bufflig, ja, dryg JA!

      Det är ju som Ulf Adelsohn sa i nån intervju nu nyligen: Vi driver vår politik, alla som vill stödja får göra det. S styrde Sverige i 50 år med kommuniststöd.

     • 30 augusti, 2017 at 21:07
      Permalink

      Finn Bengtsson är ju ett alternativ. Men han kandiderar inte till riksdagen. Men han kan kanske ändra sig? Min favorit är dock Carl Bildt. Men tveksamt är väl om han vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *