Nu är jag rätt nöjd!

För några månader kom vi över en liten lägenhet med ett totalt renoveringsbehov. Sagt och gjort vi slog till och tyckte att den lilla lägenheten skulle passa en av ungdomarna alldeles excellent. Med att vi slog till fick vi lov att renovera lägenheten själva. Ni kan se på bilderna nedan hur det såg ut när vi tog över lägenheten och startade projektet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni kan kanske förstå vad mina tankar varit de senaste månaderna när vi därefter blåste ut hela lägenheten målade, tapetserade, bytte golv, kök och ordnade till nya garderober. Efter några veckor såg det ut så här.

Det tog väldigt lång tid innan köket kom och bara för drygt 10 dagar sedan. Jag trodde inte att vi skulle hinna klart då det efter köket var monterat skulle kaklas, rörmokare för att få till vattnet och de sista eluttagen skulle dit. Sen skulle det städas också.

MEN VI HANN!

Välkommen till ditt nya boende Fanny!

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *