tillbaka i stan

Nu är jag tillbaka i ”stan” efter väldigt händelserika 2,5 vecka i paradiset och vårt land i skogen i Dalarna.

Det har varit mycket jobb med nya gäststugan och bastun, allt för att hinna klart till kärlekens 50-årsfest som gick av stapeln i lördags. Bilder från denna får ni vänta med då jag inte tog en enda bild under kvällen. Men det var det många andra som gjorde och som har lovat att skicka dessa till oss inom kort. En sak kan jag lova i alla fall. Det var en väldigt lyckad och rolig fest. I alla fall hade jag det och kärleken också. Jag kom inte i säng förrän 6 på morgonen.

Ett äppelträd fick kärleken med fyra sorter i ett träd så att säga. Jag blev jätteglad över detta och bestämde att vi skulle plantera detta på bästa plats i trädgården för att minnas och hedra de som omkom i Norge för en vecka sedan, samt för att manifestera att vi fyra länder i Norden är för alltid intimt sammankopplade med varandra. Då menar jag Norge, Sverige, Finland och Danmark. Det förpliktigar minst sagt att vi är gemensamt förenade i Norden och Norges sorg och bestörtning är också vår. Men mer om Norge ska jag skriva om i morgon när jag läst ikapp mig från det att jag haft en minst sagt arbetsam  vecka och inte alltid så god internetuppkoppling i skogen.

Hur som helst så här långt han få i ordning i gäststugan innan festen. Det var så det skrek minst sagt men gjorde att vi kunde sova i stugan åtminstone så att våra gäster fick rum i stora stugan under natten.

Men sen gjorde klart det mesta efter festen och jag måste säga att jag är nöjd. Jag hann t o m patinera bordet som jag har i gäststugan. Det trodde jag aldrig.

Nu är det bara bastun och en diskbänk med ho och spis som ska till i stugan. Sen är det färdigt! Då ska vi börja på nästa projekt. En rök och en jordkällare. Jag kan lova er att varenda miljöpartist skulle älska mitt smultronställe. Varenda människa kommer antagligen älska detta ställen när jag så småningom kommer installera solel dessutom.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *