God Jul!

JulhälsningIdag skulle jorden gå under enligt Mayakalendern. Nu verkar det inte som den gör det trots allt. Det var nog tur för mig då jag efter nyår kommer vara verksam som egen företagare. Det har varit en höst som varit relativt turbulent minst sagt. Men denna turbulens har lett till att jag har fått en möjlighet att få göra något framöver som känns väldigt meningsfullt. Jag startar därför det egna företaget Reletik. Min företagsidé handlar om att skapa kvalitet i verksamheter och företag som verkar inom den offentliga sektorn.  Jag håller bland annat på att skriva en handbok om hur man skapar och säkrar kvaliteten för den enskilde. Efter nyår kommer ni få lite mer information om Reletik och vad jag kommer vara behjälplig med.

Några av er kanske undrar vad som händer med politiken i mitt liv. Jo, den finns kvar. Men efter denna höst har jag kommit att omvärdera rätt mycket. Det gör jag efter att jag uppfattar att det är otroligt lågt i tak just nu i partiet. Det var inte min tanke med att vara engagerad partipolitiskt att alla skulle stöpas i samma form och tycka likadant om allt som partiet hittar på. Den här tysta kulturen som brett ut sig under sista tiden har lett till att jag funderar väldigt noga på om jag ens ska kandidera till valet 2014. Men, men vi får se hur det utvecklar sig.

Julen kommer vi att tillbringa på landet! Min temabild här på bloggen är landet och det är otroligt mysigt att fira jul där! Så med detta önskar jag alla en riktig God Jul!

Intressant?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *