Nu öppnar jag ateljén igen

ÖppettiderNästa vecka öppnar jag ateljén igen. Efter julen har jag full fokus på våren och i första hand trädgården. Jag kommer under januari designa trädgårdsbänkar och krukor för trädgården. Men en hel del nya artiklar kommer också finnas att köpa i ateljén framöver (bilder kommer senare). några nya fat, ljusstakar, fotoramar, smyckeskrin, mindre krukor mm.

Jag kommer också inom kort öppna min webbutik. I webbutiken kommer du kunna handla mina egna alster, som mindre figurer, fat, krukor och ljusstakar mm. Men du kommer också att kunna göra beställningar på min trädgårdskollektion av bänkar, krukor, fågelbad och Mörksuggor. Du kommer också kunna beställa lite andra större saker. Jag håller till exempel på att ta fram en ängel för trädgården som är cirka 40 cm hög och den kommer man bara kunna köpa hos mig på beställning. Du kommer också finna andra varor att köpa i min butik, som annan konst och tradgårdssaker och gåvor mm. Det kommer visa sig vilket annat sortiment den delen av butiken kommer att ha när jag väl öppnar den.

Anledningen till mina öppettider är att jag gjuter inte bara för ateljén, utan jag har också uppdrag åt fastighetsägare och andra aktörer. Men man kan ju alltid ringa mig på 0725-766 222, för att höra om jag är i ateljén andra tider, om du vill komma och handla något. Om du är nyfiken på hur jag gör och hur jag jobbar kan du också kontakta mig på telefon så kan jag ordna med en visning. Jag kommer inte att hålla några kurser hur man gjuter i betong. Det har jag inte tid med. Men jag visar gärna hur det går till att gjuta.

Jag har en vision med min verksamhet och det är att jag ska designa så vackra saker i betong för trädgården och det offentliga rummet att folk i allmänhet ser förbi den stumma betong och fokuserar på det vackra i miljön. Jag har bland annat skrivit om det under sidan Ateljén. Jag vill byta ut de monotona yttrycken som finns i vår offentliga miljö där tråkiga sittplatser och stumma betongfundament får liv och upplevs som vackra och livliga miljöer som uppmuntrar till möten, rörelse och i sig bidrar till en positiv miljö för var och en av oss. Vi har alldeles för länge i det här landet fokuserat på platsers funktionella värden till avsaknad av vad en plats innebär för de flesta av oss. Många skyr monotona och trista platser, t ex tunnelbanan för att hasta vidare till sitt egentliga mål, med en känsla som inte är positiv. Men detta kan förändras. Det är det som är min vision. In med liv i monotona, sterila miljöer som bara nöter negativt på oss alla. Jag vill skapa platser som är fulla av liv som uppmuntrar till möten och rörelsen och om de dessutom upplevs som vackra kan det inte vara fel.

Varmt Välkomna till mig i Ateljén våren 2016.


Intressant? 

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *