Sparka folk för F@n!

Jag har förstått sista dagarna att ”kuppen” mot AKB i Stockholms stad är mer omfattande än vad man kan tro. Och jag förstår det inte. Vem ska ta över? Mikael Odenberg med sitt pompösa icke kompromisslösa sätt, där alla är sämre än han själv? Eller Ulf Kristersson som är så besudlad av Fredrik Reinfeldt sen MUF-tiden. Eller Elisabeth Svantesson, som är så blek i jämförelse att en engelsman anses vara solbränd.

Men ta och ge er!!!!

Det brukar numera jämföras AKB:s gärning med Annie Lööfs 3-procent när det gick som sämst för henne. Men hon hade ett parti som backade upp henne och har lyft fram henne. Det har inte AKB. Skäms på er. Ni är så inkompetenta.

Men Stockholmsmoderaterna – de är värre än de sadistiska liberalerna. De har ett gudskomplex.

Mitt råd till dig nu Anna! Sparka folk! Gör dig av med ett flertal personer jag känner till som jag inte namnger här. Rensa i Stockholm. Vi vill inte ha dessa människor som företrädare för moderaterna. De förstör partiet. Du kan höra av dig till mig om du vill ha namn på dessa personer. Jag kan ge dig dem direkt.

För övrig anser jag att våra samtidiga politiker är ett skämt överlag. Det gör jag genom att Stefan Löfven anser att utanförskapsfrågan är bara viktig när han ska tala på Järva och behöver lite kunskap innan. Våra politiker är ett skämt idag. Nästan en konstinstallation. Vad vi inte behöver är korkade politiker som Theresa May, som utlyste ett nyval och inte förstod utan någon som Macron, som för förstår rörelse.

RÖR PÅ ER FÖR F@N – NI KAN JU LEVA LÄNGRE!

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

One thought on “Sparka folk för F@n!

  • 15 juni, 2017 at 10:08
    Permalink

    Vi behöver bara kika på våra grannländer så ser vi politiker av en helt annan kaliber! Där vågar man pratat om problemen! Där vågar media ifrågasätta! Där vågar man debattera utan att slänga invektiv på varandra så fort man är oense.

    Fan ibland tänker jag att vi borde ha en Trump som rör om i den stora grytan med känslosås! Han är ingen fantastisk President men fan vad han rör om! Vem hör något om Demokraterna? Tyst som i graven! Det är bara Trump, Trump, Trump. Media går på det hela som Greider i en godisaffär!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *